Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

dilluns

BURRÍCULUMS VITAES

Durant els primers mesos d'existència del Burribloc vam mamprendre la tasca de recopilar material pertanyent a la història de la nostra Burrera, des que fou desvirgada (època de la Transició) fins a l'actualitat (època de l'empastre). Els enllaços a fotografies, retalls de premsa i documents d'índole diversa que vam aconseguir arreplegar, van romandre visibles entre les finestres de les nostres pàgines fins que detectàrem que les adreces d'accés a la major part de la documentació estaven invalidades (n'ignorem les raons). Per eixe motiu, i també per temor que algun corrupte distingit ens acusara d'estafar el personal amb referències falses, vam retirar els tals enllaços, però amb el propòsit de reubicar els continguts i publicar de nou els accessos.


Com que la susdita faena és una mica costoseta i no anem sobrats de temps, refarem la desfeta a poc a poc. Pel moment hem rescatat de la foscor tots els burrículums vitaes que tenim disponibles (no estan tots els que són, però sí que són tots els que estan) i hem aprofitat per actualitzar-los. A continuació hem inserit unes petites ressenyes de tots i cadascun dels elements burriculejats, amb l'enllaç d'accés a la pàgina corresponent. No estan col·locats per rang ni per importàncies (eixes coses no existeixen en la nostra burrera), sinó per simple ordre de caiguda.

BURRERA COMPRIMIDA, SA


*Grup polifacètic que en els anys 70 va irrompre als escenaris del nostre país organitzant i interpretant paròdies per a falles. Des de llavors ençà, Burrera Comprimida SA (Bucomsa) ha practicat diversos gèneres del món de la faràndula en espectacles parateatrals, musicals, radiofònics i televisius, sempre buscant en el sentit de l'humor l'ingredient principal de les seues amanides escèniques originals i creatives. Des dels Festivals de la cançó fina i elegant de principis dels 80, on es parodiaven els certàmens a l'ús de l'època canviant-ne les lletres de les cançons, fins a les d... més »

SALVADOR BOLUFER


*Pego (1953). Trobador. Ha compost nombroses creacions per a activitats parateatrals, musicals, radiofòniques i televisives, entre les quals destaquen els espectacles Burrera Comprimida (1999 a 2001), Deliris escènics (2005 a 2009), les ambaixades de Moros i Cristians a Pego (1989 i 1997), el programa de ràdio Bon profit, a Ràdio Pego (1985 a 1989) i (1993 a 1996), i de televisió La sonata de la pecata minuta, a Canal 37 Marina Alta (2001 a 2003).* *Divulga les seues trobes interpretant les pròpies creacions, i també a través de publicacions de diversa índole, on cultiva el vers i l... més »

ENRIC MURILLO


** *Foto: Arxiu de Bucomsa**Sueca (1956). Va cursar els estudis de Professor de Piano, Professor Superior de Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament, i Professor Superior d'Harmonia, Contrapunt, Composició i Instrumentació, en el Conservatori Superior de Música de València.* *Ha rebut diversos Premis Tirant a la millor banda sonora: els anys 1997, 1998, 2008 i 2009.* *Ha estat compositor de la música en diversos audiovisuals, com ara les pel·lícules Arroz y tartana, Las alas de la vida, Una piraña en el bidet, Mariposa negra, El hombre de la nevera, Que nos quit... més »

CRISTINA MARTÍ


** *Pedreguer (1983). Va cursar els estudis de Grau Mitjà de guitarra al Conservatori Tenor Cortis de Dénia, amb Concha Ballester, els quals va finalitzar amb el Premi Extraordinari.* ** ** *Va obtindre el primer premi en la X edició del Concurs de Jóvens Intèrprets Ruperto Chapí de Villena, així com el premi a la millor guitarrista del País Valencià en l’XI edició del Concurs Francesc Tàrrega de Vila-real. Realitza cursos de perfeccionament amb José Tomás, Carles Trepat, Manuel Barrueco, Hopkinson Smith, Josep Vicent Giner, etc.* * Va finalitzar els Estudis Superiors de Guitarra e... més »

TOMÀS LLOPIS


Tomàs Llopis i Guardiola (Beniarbeig, 1954). Resideix a Pego on és catedràtic a l'IES Enric Valor. És col·laborador en diverses publicacions d'orientació literària, especialment a L'Aiguadolç, de la qual és també membre del consell de redacció; i autor de llibres per a l'ensenyament (Curs de narrativa i Curs de poesia, amb Antoni Espí; Excursos i Traços, amb Antoni Espí i Isidre Crespo. Ha fet estudis i pròlegs sobre Enric Valor, Bernat Capó, Maria Ibars i Salvador Bolufer, entre altres, però no se’l pot acusar d’haver inventat la burrera, només va ajudar a comprimir-la en un lli... més »

MARIA JOSEP ESCRIVÀ


El currículum essencial de Maria Josep Escrivà (el Grau de Gandia, 1968) gira al voltant de dos eixos: primer, una família indispensable; segon, un grapat d’amistats d’aquelles que no s’acaben mai, passe el que passe.* *A banda d’aquests fets vitals, hi ha hagut algunes sorts literàries que li han aportat autoestima. L’any 1992, haver guanyat el premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó, la qual cosa, a banda d’haver-li permès de publicar el seu primer llibre, Remor alè (València, 1993), li va propiciar belles coneixences personals i literàries que encara d... més »

PASQUAL MOLINA


Gandia (1951). Metge. Especialista en cirurgia. Director de la Unitat de Patologia Mamària de Gandia i de Seno Diagnòstic, centre dedicat al diagnòstic precoç del càncer de mama. Conseller del CEIC Alfons el Vell. Organisme Autònom de l’Ajuntament de Gandia. És el Cap de l’Àrea de la Salut.* *Articulista del diari Levante-EMV la Safor: Una setmana més, Anem fent!Articulista de Radio Gandia de la Cadena SER: Ara que en tinc cinquanta, Glossari impenitent, Políticament incorrecte, Des de la vorera. Col·laborador de les revistes: Gente de la Safor i Safor Guia. Col·laborador del diar... més »


BURRÍCULUM COMPANYIA:
INTÈRPRETS EN ACTIU:
>Cèsar Monzonís, actor (no disponibl)
ASSESSORIA LINGÜÍSTICA:
ASSESSORIA ESPIRITUAL:
>Vicenta Llorca, actes poètiques (no disponibl)
>Maria Tomàs, peripècies escrites (no disponibl)
PERSONATGES DE FICCIÓ:
>D. Furgoneto Pastizal (no disponibl)
>Profeta Makok (no disponible)
MÉS BURRÍCULUMS:
>Ressennyes d’altres grups i personalitats burreracomprimidores que formen part del present i del passat de la causa BUCOMSA (no disponibl

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BURRERA FALLERA

BURRERA FALLERA

Sobre el vol rebolicat dels gafarrons,
volaran altres espècies clandestines.
Per les tèrboles penombres, els falcons;
i per TERRA, MAR I ANO, les gavines.


AUCA COMPLETA (cliiic)