Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

diumenge

AMAGUEU-VOS LES CARTERES

Ja saben que, des de fa uns anys, els paquets de tabac que es distribueixen per a la venda a tot l'Estat espanyol s'il·lustren amb una sèrie de proclames cruels que, en formes macabres o en maneres cacofòniques, adverteixen dels perills que comporta el vici de fumar.

No contents amb aquesta ordenança (pel que es veu, de dubtosa eficàcia) els pensadors oficials del ministeri han pensat endurir encara més les amenaces referides, i han decidit reforçar-les amb fotografies aterridores on es pot veure, des d'una gola descomposta, fins a una boca que sembla haver rebut un tir de canó, amb dibuixos de pulmons amb tres o quatre càncers o altres òrgans destrossats per l'efecte del tabac. Inserim a continuació una foto on apareixen dues de les caixetes modernes; són les més discretes que hem trobat... perquè hi ha algunes estampes que el sentit del pudor ens impedeix mostrar als visitants d'aquest modest burricorral:    



Ja hem donat a entendre els nostres dubtes sobre l'eficàcia d'aquestes envestides cruentes (jo no he vist mai una boca així en la vida real, a no ser que li hagen disparat amb una escopeta de dos canons). Però sí que he vist persones com les que apareixen a les fotos que poden veure tot seguit, que mostren les conseqüències del desastre de la central nuclear de Txernòbil. Amb el mateix criteri anterior, hem seleccionat només les més discretetes, perquè hi ha algunes que podrien emmudir els ressons del Corral de Bucomsa:




Així doncs, si advertir els riscos de les males pràctiques pot evitar les conseqüències del pecat, les rodalies de les centrals nuclears haurien d'estar plenes de fotos com aquestes (i com les que no hem publicat per pudor), acompanyades de rètols on s'indique, per exemple: LA NUCLEAR POT MATAR! Sí... ja sabem que el desastre de Txernòbil va ser un accident (diuen que previsible), i que el del Japó ha esdevingut per culpa d'un terratrèmol... però eixes coses també podrien passar en qualsevol punt del planeta on hi ha centrals nuclears!... o no?

I posats a advertir, estaria bé que les propagandes electorals també advertiren els perills dels polítics a l'ús... eixos que, ni diuen el que pensen ni fan el que diuen, sinó més bé tot al contrari. Heus ací alguns avisos que haurien d'avisar sobre els riscos esmentats:

SI EM VOTES, DESPRÉS NO ET QUEIXES
VOTA'M AMB PAPER HIGIÈNIC; SERÀ UN VOT ÚTIL!
VOTAR(ME) PUEDE DAÑAR EL ESPERMA Y REDUCE LA FERTILIDAD 
VOTAR(ME) I FUMAR. DUES FORMES DE FER FUM

Aeroports sense avions!
Avions sense aeroport!
Model d'advertència que podria inserir-se als taulers d'anuncis d'alguns edificis públics:


I ho deixem ací per hui. Un altre dia traurem més fum del fum de la vida (del de fumar i de l'altre). Sempre hem reconegut que fumar no és gens bo per a la salut, però hi ha altres fums que tots fumem, que socarren el cos i que encenen l'ànima, que constitueixen una amenaça molt més seriosa per a la humanitat, i que ningú no fa res per evitar-los.

Au!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BURRERA FALLERA

BURRERA FALLERA

Sobre el vol rebolicat dels gafarrons,
volaran altres espècies clandestines.
Per les tèrboles penombres, els falcons;
i per TERRA, MAR I ANO, les gavines.


AUCA COMPLETA (cliiic)